13 maj 2024

BSK inreder åt Box Bazaar i Gallerian

  • PDF
 

bsk_box_basar_1Box Bazaar är det senaste butikstillskottet i köpcentret Gallerian i Stockholm. Det är en helt ny butikskedja för modeaccessoarer som klockor, solglasögon och smycken från varumärken som Marc Jacobs, Prada och Thomas Sabo. Dessa produkter köps ofta som presenter, vilket BSK Arkitekter har beaktat i utformningen av inredningen.

– Vi har tagit fram en inredning där konceptet bygger på känslan av förväntan man upplever precis innan man öppnar den där speciella presenten. Inredningen uppmanar kunderna att utforska vidare och titta i nästa låda, säger Alessandro Cardinale, konceptansvarig arkitekt på BSK Arkitekter.

Butiken i Gallerian är Box Bazaars första och företaget tittar redan på andra etablerings- och utvecklingsmöjligheter i Sverige samt internationellt.

– Vi ser en mycket stor potential i hur BSK Arkitekter tänkt kring hur kunden interagerar med butiken. De har tittat på helheten och tagit fram ett koncept som sträcker sig från varumärke genom gestaltning till köpbeteende, tillägger Christer Swanberg, delägare till Box Bazaar.

Uppdraget för Box Bazaar är en del av BSK Arkitekters satsning inom handelsområdet som omfattar flera nya uppdrag inom alltifrån butikskoncept till nya handelsplatser.

bsk_box_basar_2 
Senast uppdaterad 2011-09-27 22:28