23 april 2024
fredag, 03 maj 2013 13:25

Kajsa Svensson ny delägare i Scheiwiller Svensson

Skrivet av 
alt

 



                                                                                                                         

Scheiwiller Svensson Arkitektkontor föryngrar och förstärker partnergruppen som en följd av den senaste tidens framgångar och fortsatta tillväxt.

 

Kajsa Svensson, (bilden ovan) arkitekt SAR/MSA, har under flera år drivit affärssegmentet Kontor samt ansvarat för planeringen av personalresurserna på företaget. År 2010 tog hon plats i ledningsgruppen och blir nu även delägare.

 

– Att Kajsa blir en del av partnergruppen känns helt rätt! Det här är en viktig del av kontorets utveckling och utgör en av flera viktiga förändringar vi genomför under den närmaste tiden, säger Ari Leinonen, vd på Scheiwiller Svensson.


Scheiwiller Svensson Arkitektkontor har ända sedan starten 1995 präglats av en stor bredd bland medarbetare och kompetenser, och därmed även karaktären på projekten. Den gemensamma faktorn är sökandet efter skillnaden som gör skillnaden i varje projekt, det vi kallar ”det oväntat självklara”.

 

Idag är kontoret i huvudsak verksamma inom segmenten Bostäder/Stadsbyggnad, Kontor, Energi/Industri, Retail och Leisure.

Bland de pågående projekten kan nämnas innovationscentret Nod i Kista, huvudkontor för Akzo Nobel i Sickla, Falun Krog och Bowling, Mälarenergi i Västerås samt höghuset Stockholm New i Hammarbysjöstad.