19 april 2024
tisdag, 04 juni 2013 20:01

Rebecka Yrlid, ny hållbarhetschef på Humlegården

Skrivet av 
alt

                                                                                                         

 

Som ett ytterligare led i sin satsning på miljöfrågor tillsätter Humlegården Fastigheter Rebecka Yrlid (bilden ovan) som hållbarhetschef. Rebecka Yrlid arbetar sedan år 2008 på Humlegården som projektchef och kommer fortsätta med det parallellt med det nya uppdraget.

 

– Vårt arbete med hållbarhets- och miljöfrågor har under senare år utvecklats i många avseenden och därför är det ett naturligt steg att inrätta den nya tjänsten. Rebeckas samlade erfarenhet, dels från företaget, dels från hennes tidigare arbete med miljösamordnande frågor, var avgörande. Genom sin nya roll tar hon också plats i ledningsgruppen, säger Per-Arne Rudbert, vd på Humlegården Fastigheter.

 

– I min nya roll kommer jag fokusera på pågående projekt samt se över de rutiner som finns vid anpassningar och ombyggnationer. En stor del i mitt arbete kommer också att handla om att coacha övriga i organisationen när det handlar om miljö- och hållbarhetsfrågor, säger Rebecka Yrlid, nytillträdd hållbarhetschef på Humlegården Fastigheter.