2 maj 2024
måndag, 16 september 2013 17:41

Diligentia hyr ur till 100 Mobenga-medarbetare

Skrivet av 
alt

Diligentia hyr ut 1 800 kvm på Djäknegatan 16 i Malmö.

 

Applikationsföretaget Mobenga har tecknat ett grönt hyresavtal på 1 800 kvm i Diligentias fastighet på Djäknegatan 16 i centrala Malmö. Inflyttning sker i vår.

 

– För oss var läget viktigt. Vi har kunder som WilliamHill och Ladbrokes och vill sitta i en representativ fastighet med en inbjudande entré och bra planlösning. Att kunna skriva ett grönt avtal var också avgörande i valet av hyresvärd, säger Mikael Ångman på Mobenga.

 

Mobengas nya kontor får en öppen och ljus planlösning och kommer att återspegla varumärkets grafiska manér i form av väggarnas och möblernas färger. Majoriteten av medarbetarna är utvecklare och att sitta i kontorslandskap underlättar kommunikationen dem emellan. Dessutom ger öppenheten flexibilitet att flytta team och delar av organisationer istället för att bygga om.
 

– När vi nyligen fick en uppsägning i den aktuella lokalen tog det inte många dagar för oss att intressera vår nya hyresgäst. Detta visar att det är bra tryck i Malmös kontorsmarknad såväl i centrum som i Västra hamnen. Att få in en tillväxtraket som Mobenga är mycket roligt och vi som affärspartner ska nu leverera en produkt som bidrar till en högre lönsamhet hos hyresgästen genom att leverera en arbetsplats där medarbetarna trivs, har kul och jobbar bättre, säger Andreas Ivarsson, marknadsområdeschef för kontor på Diligentia i Malmö.