4 maj 2024
lördag, 22 februari 2014 20:33

Fekete blir partner i Juul Frost Arkitekter

Skrivet av 
alt

Juul Frost Arkitekter stärker spännvidden i verksamhetens akademiska fundament. Fr v Susanne Grunkin, Robert Fekete, Hanna Svensson, Helle Juul och Flemming Frost.

 

Juul Frost Arkitekters aktiviteter i Norden ökar stadigt. För att styrka företagets position på den svenska marknaden utnämns Robert Fekete, arkitekt AIS SAR/MSA till partner. Han har varit en del av Juul Frost sedan 2007 och har spelat en avgörande roll för verksamhetens inträde i Sverige. Som projektutvecklare har Robert Fekete ansvar för vidareutvecklingen af Juul Frosts nätverk och etablerandet av nya kontakter till relevanta aktörer inom den svenska byggnads- och fastighetsutvecklingsindustrin. Samtidigt utnämns Susanne Grunkin, Landskapsarkitekt MDL och Hanna Svensson, Arkitekt MAA till Associerade.

 

Med utvidgandet av partnergruppen befäster Juul Frost, som fortsatt tecknas av Helle Juul och Flemming Frost, sin framtid och sin skandinaviska satsning samt stärker den spännvidd i verksamhetens akademiska fundament.

 

För närvarande arbetar företaget, som totalt har 36 anställda, bland annat med 650 studie- och familjebostäder samt ett studiecenter på Lunds Universitet och ett Business Center som är i anknytning till Örebro Universitet. Företaget arbetar i alla de nordiska länderna och öppnade år 2012 kontor i Media Evolution City i Malmö, ett byggnad som ritats av Juul Frost och som samma år vann Malmös Stadsbyggnadspris.