5 maj 2024
måndag, 23 juni 2014 17:45

Åhléns storsatsar i Nacka Forum

Skrivet av 
alt

På uppdrag av Unibail-Rodamco och med idéer och visualiseringar från

Equator Stockholm genomförde Skyltgruppen år 2012 en förändring av

Nacka Forums uttryck.

 

Det är mycket som händer i Unibail-Rodamcos Nacka Forum den närmaste tiden. I april nästa år etablerar Åhléns sitt nya varuhuskoncept i ett nytt läge i centrumet, som med sin nya Iconic Shopfront kommer att lyfta varuhuset till nästa nivå. Fram till flytten kommer Åhléns att ha öppet som vanligt i sina nuvarande lokaler.

 

– Det känns mycket bra att flytta till denna nya lokal i ett fantastiskt läge i Nacka Forum. Här kommer vårt nya varuhuskoncept att komma till sin fulla rätt, med det allra senaste sortimentet från egna varumärken inom dam, barn, accessoarer, hem och skönhet, som kommer att förenkla, förbättra och förgylla livet för kunderna, säger Ann-Christin Edling-Jönsson, Retail Operations Manager på Åhléns.

 

En rad nya koncept inom lifestyle och mode är på gång till Nacka Forum där flertalet av dem slår upp portarna i centrumet under hösten. Bland andra kommer den populära smyckesbutiken Pandora. Nyligen blev det även klart att den populära barn- och livsstilsbutiken Sprall kommer att öppna upp en helt ny butik den 1 september. Butiken är på nästan 400 kvm där deras blandning av barnkläder, -leksaker och -inredning från hela världen, kommer att få stort spelrum.

 

Ännu en efterlängtad nyhet är att leksakskedjan Hamley’s, vars ägare Kids retail of Sweden begärdes i konkurs tidigare i vår, åter öppnat sin verksamhet i Nacka Forum den 18 juni i samma butikslokal, men med nya ägare.