29 april 2024
torsdag, 03 juli 2014 17:52

Fritidsresor förlänger med AFA

Skrivet av 
alt

Münchenbryggeriet, AFA:s profilfastighet på Södermälarstrand i Stockholm, har en total uthyrningsbar area om cirka 47 000 kvm.


AFA Fastigheter och Sveriges största researrangör Fritidsresor har överenskommit om ett nytt tioårsavtal i fastigheten Ludvigberg 3 (Münchenbryggeriet) på Södermalm i Stockholm. I samband med avtalet kommer lokalerna moderniseras och uppgraderas till ett miljöanpassat aktivitetsbaserat kontor då Fritidsresor är helt ISO 14001-certifierade.

 

– Vi är glada att vi lyckats erbjuda Fritidsresor en lösning för sitt lokalbehov som gör att de sitter kvar på Münchenbryggeriet, säger Stefan Hedengren, fastighetschef på AFA Fastighteter.

 

– Det var ett starkt önskemål från många medarbetare att stanna kvar inom tullarna och avtalet som nu slutits med AFA Fastigheter som ger oss moderna, fräscha lokaler anpassade till en virituell organisation i fyra länder togs emot med stor glädje, säger Henrik Norlin, Fritidsresors koncernchef.

 

Eva Gunnarsson och Bob Gustafsson från DTZ:s Occupier Service-avdelning har varit rådgivare till Fritidsresor i omförhandlingen.