19 april 2024
fredag, 22 augusti 2014 17:46

Humlegården hyr ut 2 600 kvm i Solna strand

Skrivet av 
alt

Under 2014 har Humlegården gjort 16 uthyrningar i Solna strand, vilket motsvarar drygt 11 000 kvm. Det senaste kontraktet om 2600 kvm tecknades med Infranord i fastigheten Päronet 6.

 

Humlegården Fastigheter har skrivit hyresavtal med Infranord som hyr cirka 2600 kvm i Solna strand. Inflyttning sker den 1 mars 2015. Den nya adressen för Infranord blir Solna strandväg 3, i fastigheten Päronet 6. Lokalerna kommer att anpassas för att möta företagets behov.

 

Enligt Kalle Sylvan, planeringschef Region Östra på Infranord har flera faktorer varit avgörande i företagets val av lokaler.

 

– Dels är läget strategiskt rätt för oss, dels får vi trivsamma och ändamålsriktiga lokaler som passar vår företagsprofil. En annan viktig parameter är också att fastighetsägaren har en långsiktig ambition med sitt ägande, säger han.

 

David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter, säger:

– Fastigheten är byggd på 1950-talet och har en tydlig industrikaraktär. Med den flexibilitet som finns i fastigheten har vi kunnat erbjuda Infranord effektiva kontorslokaler utifrån de behov som de har. Vi är stolta över det förtroende vi fått och hälsar Infranord varmt välkommen till Solna strand.