29 april 2024
lördag, 27 september 2014 17:24

Byggmästargruppen växer med Rodret

Skrivet av 
alt

Lars Nilsson, vd och delägare i Byggmästargruppen Entreprenad GL AB.

 

Byggmästargruppen har tagit in Rodret AB som partner för att stärka sin positiva utveckling inom projektutveckling. Tillsammans med Rodret bildas ett nytt gemensamägt bolag för projektutveckling av bostäder (hyres- och bostadsrätter). I det nya bolaget vidareutvecklas affären både kapital- och kompetensmässigt. Det nya bolaget har idag cirka 700 lägenheter under utveckling i Stockholmsområdet. Samtidigt fortsätter Byggmästargruppen Entreprenad GL AB som entreprenör enligt plan.

 

Rodret är ett anrikt familjeföretag med rötterna i Sundsvall men med huvudkontoret i Stockholm. De äger och förvaltar fastigheter framför allt i Stockholms innerstad men även i Sundsvall. Fastigheterna består av främst kontorslokaler men även butiker.

 

– Att förstärka bolaget ligger i vår vision om att vara ett konkurrenskraftigt bolag inom branschen. Personalen kommer att fortsätta som vanligt inom verksamheten och jag är övertygad om att de kommer att tillföra mycket kunskap och erfarenhet, säger Lars Nilsson, vd och delägare.