28 april 2024
torsdag, 02 oktober 2014 14:17

Platzer hyr ut till Gårda Meetingpoint

Skrivet av 
alt

Platzer anpassar och hyr ut ytterligare ytor till Gårda Meetingpoint på Drakegatan 10 i Göteborg. Fastigheten omfattar totalt cirka 15 800 kvm.


Platzer har tecknat ett sexårigt avtal med Gårda Meetingpoint, tidigare Gårda Business Hotel, om cirka 2 400 kvm kontorslokaler i fastigheten Gårda 16:17 på Drakegatan 10 i Göteborg.

 

Gårda Meetingpoint hyr sedan tidigare cirka 1 200 kvm i fastigheten,  utökningen innebär att hyresgästen kan utveckla sitt nya aktivitetsbaserade koncept för den moderna arbetsplatsen och kontorsmiljön.

 

Konceptet bygger på ett medlemskap, och är speciellt skapat för den som reser och jobbar en del ute på fältet och gärna vill slippa betala för ett kontor som står oanvänt. Platzer iordningställer planlösningen i de nya lokalerna enligt det nya konceptet och Gårda Meetingpoint tillträder de nya lokalerna vid årsskiftet.

 

– Vi är glada att genom detta koncept kunna erbjuda lokaler till företag med stort behov av flexibla kontorsarbetsplatser. Vårt arbete med utveckling av våra fastigheter i södra och norra Gårda innebär att det är ett av Platzers snabbast växande delområden och vi jobbar aktivt med att kunna erbjuda ytterligare lokaler till förhyrning genom fler spännande utvecklingsprojekt, säger P-G Persson, vd på Platzer.