2 maj 2024
fredag, 23 januari 2015 16:11

Tre nya partners till Pangea

Skrivet av 
alt
Sara Vesterlund, Thomas Andersson och Fredrik Berlin är nya partners i Pangea.

 

Pangea välkomnar tre nya partners, samtliga anställda på Stockholmskontoret. Antal partners verksamma i bolaget uppgår därmed till nio. De nya delägarna är Sara Vesterlund, Thomas Andersson och Fredrik Berlin.

 

Sara Vesterlund är 38 år och har varit verksam i Pangea sedan 2005. Hon arbetade tidigare vid AP Fastigheter. Sara har en Master of Science i Real Estate Economics från KTH.

 

Thomas Andersson är 33 år och började på Pangea 2010. Dessförinnan arbetade han med fastighetsrelaterad corporate finance vid JLL i London. Thomas har en Master of Science från Handelshögskolan i Göteborg.

 

Fredrik Berlin är 34 år och anställdes på Pangea 2010. Dessförinnan arbetade han med fastighetsrelaterad corporate finance på JLL i London. Fredrik har en Master of Science och är utbildad vid Cass Business School, Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg.

 

– Det är glädjande att kunna välkomna tre nya partners till Pangea. De har bidragit starkt i verksamheten de senaste åren, säger Bård Bjølgerud, CEO på Pangea.

 

Pangea Property Partners är en oberoende nordisk rådgivningsfirma inom fastighetsrelaterad corporate finance och fastighetstransaktioner. Företaget har medarbetare i Stockholm och Oslo som erbjuder sina kunder en transaktionskompetens kombinerat med bevisad genomförandeförmåga. Norden är bolagets hemmamarknad medan kunderna är lokaliserade runtom i världen.