29 april 2024
måndag, 02 mars 2015 18:08

NCC hyr ut till SATS i Torsplan 2

Skrivet av 
alt

Torsplan etapp 2 om 22.000 kvm ska stå klart 2016 med högsta miljöcertifikat, BREEAM Outstanding.

 

alt

Katarina Wåhlin Alm, Sverigechef, NCC Property Development.                    

 

NCC har tecknat hyresavtal med träningskedjan SATS samt APCOA PARKING i den andra etappen av Torsplan i nya Hagastaden, Stockholm. SATS kommer bland annat att erbjuda träning på en takterass om 400 kvm medan APCOA erbjuder laddplatser till elbilar. Detta bidrar till att fastigheten uppnår BREEAM Outstanding, den allra högsta nivån i miljöcertifieringssystemet BREEAM.

 

 – Torsplan 2 är ett kontor som möter både social hållbarhet och de högsta miljökraven i världen. Personerna som jobbar och vistas här ska trivas, och SATS stora takterrass för utomhusträning är ett exempel på hur man möter människors behov. En attraktiv arbetsplats bidrar även till att de företag som hyr kontor här kan attrahera nya medarbetare, säger Katarina Wåhlin Alm, Sverigechef, NCC Property Development.                     

 

Torsplan etapp 2 beräknas stå klar i slutet av 2016 och blir den andra kommersiella fastigheten i Stockholms nya stadsdel Hagastaden. Fastigheten, som omfattar 22.000 kvm, utvecklas för både kontor och handel.

 

– Intresset är fortsatt stort, likt första etappen av Torsplan. Restaurang Toros var först ut och nu välkomnar vi SATS och APCOA som kommer bidra starkt med servicen i Hagastaden, säger Olle Forsberg, regionchef NCC Property Development.