29 april 2024
tisdag, 03 mars 2015 14:03

H&M hyr stort i Mall of Scandinavia

Skrivet av 
alt

Mall of Scandinavia ägs och utvecklas av Unibail-Rodamco.


H&M genomför en storsatsning i Mall of Scandinavia höst med en fullkonceptsbutik av internationella mått på hela 4.000 kvm med de senaste uppgraderade butikskoncepten.

 

– H&Ms unika etablering i Mall of Scandinavia, med spjutspetsarna COS och & Other Stories, visar tydligt att det vi skapar är något kunden aldrig upplevt tidigare, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.

 

Förutom de senaste modekollektionerna, utökat sport- och skosortiment kommer kunderna uppleva både H&M Home och det nya skönhetssortimentet H&M Beauty. För COS innebär det den första etableringen i ett Nordiskt köpcentrum.

 

Sedan COS lanserades 2007, har varumärket utvecklats och kommit att bli synonymt med stil snarare än mode.  Kollektioner skapas för kvinnor, män och barn som presenteras i vackra butiker med en tydlig prägel av det Skandinaviska ursprunget. COS har idag 117 butiker i 26 länder världen över.

 

Det populära & Other Stories erbjuder ett brett sortiment av skor, väskor, smycken, skönhetsprodukter och ready-to-wear. & Other Stories öppnade den första butiken 2013 och har redan etablerat butiker i hela 18 städer.

 

– Vårt starka samarbete med H&M fortsätter att generera fantastiska butiker och bidrar till en kundupplevelse utöver det vanliga, avslutar Lars-Åke Tollemark.