17 maj 2024
måndag, 30 mars 2015 15:28

Kungsleden hyr ut 4.200 kvm i Uddevalla

Skrivet av 
alt

Restaurang- och storhushållsgrossisten Svensk Carter avtalar med Kungsleden i Uddevalla.


Kungsleden har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Svensk Cater, grossist inom restaurang- och storhushållsmarknaden, om att hyra 4.200 kvm i fastigheten Varvet 3 i Uddevalla. Fastigheten ligger strategiskt placerad längs riksväg 44 och närhet till järnväg och hamnområdet.

 

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Svensk Cater som hyresgäst i Uddevalla. Vi ser fram emot att få etablera samma goda kundrelation med Svensk Cater som de har med sina kunder, säger Hans Carlsson, förvaltare på Kungsleden.

 

– De nya lokalerna ger oss inte bara utmärkta förutsättningar för att stärka vår roll som restaurang och storhushållsgrossist på orten utan även expandera till fler kunder. Lokalerna ger möjlighet till en fortsatt utveckling både produkt-, volym- och omsättningsmässigt och även en möjlighet till förädling. Läget är dessutom utmärkt logistiskt sett vilket varit viktigt för att vi ska behålla och stärka vår redan höga tillgänglighet och servicenivå. Avtalet med Kungsleden ger oss den trygghet vi behöver för vår fortsatta expansion, säger Lars Carlsson, vd Svensk Cater.