9 maj 2024
tisdag, 14 april 2015 14:28

NCC fortsätter att utveckla logistik i Brunna

Skrivet av 
alt

NCC:s fastighet Hälsobrunnen är fullt uthyrd och nu planeras för ytterligare en etapp i Brunna Logistikpark i Upplands-Bro.


NCC:s första byggnad Hälsobrunnen i Brunna Logistikpark i Upplands-Bro är nu fullt uthyrd och inflyttning sker i december i år. Nu planeras för nästa etapp.
    

I Brunna Logistikpark skapar NCC utrymme för tillväxt i Upplands-Bro. Första projektet – Hälsobrunnen färdigställs i år och är fullt uthyrt till Edström Logistics samt Svenskt kosttillskott. Edström Logistics, en tredjepartslogistiker som hanterar sina kunders lager, orderhantering och distribution, flyttar in på 7.244 kvm, medan Svenskt kosttillskott som säljer kosttillskott via e-handel flyttar in på cirka 3.300 kvm lageryta och kontor.

 

NCC:s mål är att starta nästa etapp i Brunna under året. Här finns plats för flera olika hyresgäster som vill ha lagerlokaler från 1.500 kvm och uppåt.
– Här kan vi tillsammans med hyresgästen utveckla lagerlokaler bortom begränsningarna som gamla lokaler innebär. Högt i tak, hållfasta golv, rätt pelarindelning och låga energikostnader. Allt utifrån hyresgästens behov av ett effektivt flöde i en miljöklassad byggnad, säger Olle Forsberg, regionchef på NCC Property Development.