14 maj 2024
måndag, 01 juni 2015 17:14

Riksbyggen stödjer Stockholm & Projekt

Skrivet av 
alt

Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef för Riksbyggen i Stockholm.

 

Riksbyggen i Stockholm har inlett ett samarbete med byggbloggen och portalen Stockholm & Projekt. Bloggen är känd för sina snabba och många uppdateringar om olika byggprojekt runt om i Stockholm. Bloggen har legat nere sedan mars i år på grund av resursbrist, men startar återigen med stöd från Riksbyggen.

 

– För oss som samhällsutvecklare är det naturligt att stödja en kanal som är så uppskattad av såväl lekmän som branschfolk. Stockholm & Bygg är en mycket värdefull källa med information om Stockholms utveckling, säger Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef för Riksbyggen i Stockholm.

 

Samarbetet innebär bland annat satsning där ett utrymme på bloggen används som kanal för information i frågor som rör branschen. Ett sådant exempel är mikropodden ”Riksbyggen ger svar på tal.”

 

– Utan Riksbyggens stöd skulle inte bloggen kunna fortleva under 2015. Det är spännande att se att en byggherre skapar mervärden utanför sin traditionella roll på detta sätt, säger Mikael Levander, grundare av Stockholm & Projekt.