26 april 2024
onsdag, 02 september 2015 17:03

Fusionen Cushman & Wakefield och DTZ är klar

Skrivet av 
alt

Brett White, ordförande och vd för det nya Cushman & Wakefield.

 

Nya Cushman & Wakefield har slutfört den globala sammanslagningen av Cushman & Wakefield och DTZ. Företaget har också kommunicerat den nya ledningsgruppen för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) och presenterat en ny grafisk profil och logotyp.

 

Det nya kombinerade bolaget, som ska verka under det välrenommerade varumärket Cushman & Wakefield, bygger på det bästa från de tidigare båda bolagen. Det blir ett av världens största bolag inom globala fastighetstjänster med en omsättning på 5 miljarder dollar, 43.000 anställda, närmare 400 miljoner kvadratmeter under förvaltning och genomförda sälj- resp uthyrningstransaktioner till ett värde av 191 miljarder dollar under 2014.

 

Verksamheten i EMEA leds av John Forrester, CEO, och Carlo Barel di Sant’Albano, ordförande. Globalt leds det nya Cushman Wakefield av Brett White, Chairman och CEO och Tod Lickerman, President.

 

Nya Cushman & Wakefield är nu ett av de tre största kommersiella fastighetstjänsteföretagen i alla större europeiska marknader och därmed en ledare inom Capital Markets, Occupier Services och andra kommersiella fastighetstjänstesektorer. Bland kunderna finns nio av Forbes Top 20 globala varumärken och 82 procent av de 50 största cross-border investerarna.