16 maj 2024
torsdag, 03 september 2015 17:15

Ytterligare ett plan fyllt i Bonnierhuset

Skrivet av 
alt

Utvecklingen av Bonnierhuset och dess närområde fortsätter med full kraft.

 

I början av året inledde Bonnier Fastigheter inledde marknadsföringen av sju lediga våningsplan högt upp i Bonnierhusets torn med hjälp av JLL. Tre våningsplan hyrdes ut under våren och nu har även ett fjärde avtal tecknats med IT-konsulten CountQuest Interactive AB. CountQuest, som arbetar med analys av digitala medier såsom webben, appar och video, ska hyra 319 kvm. De startade år 2000 i lokaler på Odenplan och behöver nu större och modernare lokaler för att kunna växa i önskad takt.

 

– Den effektiva och öppna planlösningen var avgörande i vårt val av lokal, detta i kombination med att läget, utsikten och servicen som erbjuds i Bonnierhuset, säger Fredrik Arnarp, vd och grundare av CountQuest.

 

Före semestern öppnade den nya restaurang Torsgatan, i regi av Magnus Bergh med köksmästare Martin Magnusson. Här erbjuds sittande lunchservering för över 300 gäster, eget bageri och deli med frukostservering.

 

För fastighetens största hyresgäst är PwC har Bonnier Fastigheter färdigställt nya ytor om 21.000 kvm. Och i fastigheten Lokstallet 6 – Atlas Garden – Bonnierhusets närmsta granne, utvecklar Bonnier Fastigheter nya kontor om 7.300 kvm.

 

– I augusti slog PwC upp portarna till sin nya entré och våren 2016 står Atlas Garden färdigt, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.