16 maj 2024
tisdag, 15 september 2015 15:31

Datscha lanserar analysverktyg för småhus

Skrivet av 
alt

Datscha förfinar ständigt gränssnittet i sina analysverktyg.


Datscha lägger till en tjänst i sitt utbud av fastighetsinformation. I samarbete med Valueguard, en av landets ledande leverantörer av bostadsinformation, erbjuds fastighetsinformation och ortspris för småhus och fritidshus. Samtidigt vässar Datscha kartgränsnittet och visar datumstämplade Street view-bilder och drönarbilder på mer än 4.000 platser i Sverige.
    

Datscha Småhus innebär att användarna bland annat kan se tomtareal, fastighetsgränser och fastighetsbeteckning direkt i kartbilden. Användarna kan dessutom enkelt och effektivt att följa prisutvecklingen för småhus och bostadsrätter på en lokal marknad. Detta innebär att Datscha blir ett än mer kraftfullt verktyg för effektiva och träffsäkra analyser för en eller flera fastigheter.
    

– Lanseringen av Datscha Småhus innebär att kunderna snabbt och enkelt får en komplett bild över den lokala fastighetsmarknaden och dess sammansättning, säger Jacob Philipson, vd Datscha.

 

Utöver de högupplösta och datumstämplade gatuvy-bilderna och drönarbilder erbjuder Datscha nya, högupplösta satellitbilder och smartare sök och listfunktioner.
    

– Vår vision är att skapa det mest effektiva och träffsäkra analysverktyget för de som investerar i, äger eller vill sälja kommersiella fastigheter. Samarbetet med Valueguard och lanseringen av Datscha Småhus är ytterligare bevis för att vi är marknadsledare och att vi fortsätter vår offensiva strategi för att möta kundernas efterfrågan och behov säger Jacob Philipson.