16 maj 2024
torsdag, 17 september 2015 12:13

Eklandia hyr ut till Best Transport

Skrivet av 
alt

Colliers har medverkat i uthyrningar om totalt cirka 9.000 kvm i Eklandias fastighet på Mejerigatan 1 i Kallebäck, Göteborg.


Eklandia Fastighets AB, dotterbolag inom Castellumkoncernen, har tecknat hyresavtal med bud- och transportföretaget Best Transport för en lokal om 2.250 kvm på Mejerigatan i Kallebäck, Göteborg. Tillträde har redan skett till delar av ytan och vid årsskiftet kommer lokalanpassningar i övriga ytor vara klara. Uthyrningen har skett i samarbete med Colliers International.
    

– Best Transport sökte efter en lokal med närhet till de stora lederna i centralt läge. Det är glädjande att valet föll på Eklandia och vår fastighet på Mejerigatan som väl uppfyllde deras krav. De var även i behov av en lokal med snabbt tillträde vilket vi är glada över att kunna hjälpa till med, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Eklandia Fastighets AB.
    

Christoffer Bladh Nord, projektledare inom Industri & logistik på Colliers tillägger:
– Utmärkt läge och lokal för den verksamhet som Best Transport bedriver, närhet till det mesta inom Göteborg och viktiga leder som E20 och väg 27 för effektiv distribution. Det är också extra roligt att Colliers tidigare i år även förmedlade Sandryds, som hyrde 6.730 kvm i samma fastighet, och därmed har bidragit till att minska vakansgraden markant i fastigheten.