16 maj 2024
söndag, 20 september 2015 16:31

Wallenstam tar Melker Andersson till Avenyn

Skrivet av 
alt

Lindex, Kungsportsläkarna, Avenyns Ögonklinik, Meltwater, eWork och Travel Service får sällskap av snabbmatsrestaurangen Vigårda i Kopparhuset på Avenyn i Göteborg.

 

Wallenstam har kontrakterat Vigårda, en snabbmatsrestaurang med fokus på enkel, snabb, nyttigt och fräsch mat, öppnar på Avenyn 29 i Göteborg. Bakom restaurangen står kockarna Melker Andersson och Danyel Couet. Vigårda finns sedan tidigare i Stockholm och Malmö. Vidare har Wallenstam avtalat med sportbutik med fokus på träningskläder från amerikanska sportmärket Under Armour i Kopparhuset på Avenyn 35. Hyresgästerna hyr 400 respektive 500 kvm och öppnar i januari respektive februari nästa år.

 

– Det är väldigt roligt att vi nu fyller på Avenyn med ytterligare två starka koncept som båda tillför något unikt och nytt till vår paradgata och Göteborg. Tillsammans med de redan etablerade butikerna kommer de att bidra till Avenyn som en attraktiv mötesplats säger Thomas Dahl, vvd Wallenstam AB.

 

Vigårda flyttar in på Avenyn 29 och i den cirka 400 kvm stora lokalen serveras mat med schyssta råvaror lagad av kockar.

 

Utöver detta är ytterligare två nya etableringar klara att öppna under hösten. Sharper Barber öppnar ytterligare en salong på Södra Larmgatan 15 i oktober/november och på Teatergatan öppnar ett bageri, St. Agnes, den 1 oktober.