29 april 2024
torsdag, 08 oktober 2015 18:09

BIMobject flyttar till Skanskas STUDIO Malmö

Skrivet av 
alt

Skanskas projekt STUDIO om 14 våningar och cirka 22.000 kvm kommer att innehålla publika ytor samt kontor och hotell.

 

Skanska har tecknat ett hyresavtal med börsnoterade BIMobject AB i projektet STUDIO i Malmö. BIMobject flyttar därmed sitt huvudkontor till 9:e våningen i projektet med en fantastisk utsikt både mot hamninloppet och staden.

 

– BIMobject är ett av Malmös mest spännande tillväxtföretag och vi är mycket glada för att de har valt STUDIO som plats för sin fortsatta utveckling. Med sin kreativitet och innovation blir BIMobject en viktig del av STUDIO och vi är övertygade att husets dynamiska innehåll kommer skapa goda förutsättningar för dem, säger Andreas Lundberg, Konceptägare STUDIO.

 

STUDIO, som uppförs i kvarteret Tyfonen, är utformat för att skapa oväntade möten och bidra till kreativitet och innovationskraft. Moderna kontor blandas med hotell, blackbox, publika och sociala utrymmen som restauranger, kaféer och en skybar. Byggnaden ska stå klar hösten 2016 och blir totalt 14 våningar hög.

 

Sedan tidigare är det klart att Story Hotel ska hyra 4.200 kvm på 15-årigt hyresavtal samt att Altitude Meetings ska arrangera, producera och initiera möten, konferenser och events i fastigheten.