29 april 2024
fredag, 09 oktober 2015 14:34

Datschas Svantegård gästföreläste i Cambridge

Skrivet av 
alt

Magnus Svantegård.


Datschas Produktchef, Magnus Svantegård gästföreläste i torsdags den 8 oktober, som en av mycket få svenskar, för Masterstudenterna på ett av världens finaste och mest välrenommerade universitet, University of Cambridge Real Estate Research Center, om transparens och digitalisering på fastighetsmarknaden.
    

Föreläsningen handlade om konsekvenserna av megatrender som digitalisering, internet och transparens för den kommersiella fastighetsmarknaden. Svantegård analyserade den brittiska marknaden ur ett internationellt perspektiv och belyste nuläge, trender och vilka krav som kommer att ställas på aktörer som vill vara konkurrenskraftiga på fastighetsmarknaden i framtiden.
    

– Det är väldigt hedrande att ha blivit inbjuden för att föreläsa på ett av världens finaste och mest betydelsefulla universitet. Det är ytterligare ett bevis för att Datscha är världsledande inom vårt område; att göra fastighetsmarknaden transparent och effektiv genom användande av smart och användarvänlig teknik, säger Magnus Svantegård.