2 maj 2024
tisdag, 13 oktober 2015 18:02

Succé för Diligentias The Corner House

Skrivet av 
alt

Marknadsföringen av The Corner House har till stor del skett via sociala medier och kvittot på den höga efterfrågan kom redan på visningsdagen i början av maj. Lägenheterna såldes av Eklund Stockholm New York.

 

I maj var det VIP-visning av lägenheterna i Diligentias The Corner House på Adolf Fredriks Kyrkogata 3 i centrala Stockholm. Redan under visningsdagen såldes 39 av de 52 lägenheterna och idag är huset slutsålt och de nya köparna flyttar in till årsskiftet.

 

– Intresset har varit stort redan från lanseringen och vi ser fram emot att färdigställa The Corner House och därmed ge våra köpare något alldeles extra vad gäller livskvalitet i deras boende och inredningsdesign signerad Paris Forino, säger Bo Jansson, fastighetschef för bostäder och köpcentrum på Diligentia.

 

Han fortsätter:
– Vi kommer fortsätta att utveckla vårt bostadsbestånd och det positiva resultatet av The Corner House som vår första nybyggnation av bostadsrätter banar vägen för liknande framtida projekt och vi kan också tänka oss att mixa hyresrätter och bostadsrätter där marknaden tillåter.