3 maj 2024
onsdag, 21 oktober 2015 11:19

Platzer skapar ny atmosfär vid Polhemsplatsen

Skrivet av 
alt

Platzer uppdaterar fastigheten Stampen 4:44 vid Polhemsplatsen i centrala Göteborg enligt devisen: ”Funkis när det är som bäst!”.


Just nu pågår en varsam ombyggnation i och omkring fastigheten Stampen 4:44 på Polhemsplatsen i centrala Göteborg. Fastigheten, som sedan 2011 ägs av Platzer, uppfördes åren 1933-35 för tidningen Göteborgsposten och med ledorden funktionellt, inkluderande och avslappnat skapas nu en ny atmosfär i huset. Projektet beräknas vara färdigt under våren 2016.
    

– Vår vision är att skapa liv och aktivitet i ljusgården och dess omgivande ytor samt öppna upp fastigheten för fler människor som kan trivas i de uppdaterade lokalerna, säger Ulrica Sjöswärd, marknadsområdeschef på Platzer.
    

Via en ny gemensam entré ska både hyresgäster och förbipasserande enkelt komma in i ljusgården och de öppna ytorna som vetter mot Polhemsplatsen. Här kommer det vara möjligt att ta en kaffe, en lättare lunch eller helt enkelt bara en paus i den öppna vackra ljusgården. Café/bistro, reception samt konferens kommer att drivas av Compass Group, som blir ny hyresgäst i fastigheten. Till våren flyttar även EFG Kontorsmöbler in med både kontor och ett helt nytt showroom i bottenplan.

 

Sedan tidigare är Stampen Media Group med GP, OTW, V-TAB och Wallstreet samt Erik Olsson Fastighetsförmedling, Nettbuss och Bombardier hyresgäster i huset.