29 april 2024
fredag, 15 januari 2016 11:49

Tessin rekryterar Omid Noghabai

Skrivet av 
alt

                                                                                                              
Omid Noghabai (bilden) har tillträtt rollen som transaktionsrådgivare på Tessin. Han kommer närmast från fondbolaget Valad Europe där han arbetat som analytiker inom transaktioner och asset management. Tidigare har han bland annat arbetat på Vasakronan och Aberdeen Asset Management.
    

– Vi har under 2015 etablerat oss som en ledande aktör inom crowdfunding av fastigheter och tar nu steget och stärker organisationen för expansionen. Rollen som transaktionsrådgivare är viktig för att stärka vårt erbjudande mot nya och befintliga kunder, säger Jonas Björkman, vd Tessin.
    

Omid Noghabai stärker transaktionsteamet, idag bestående av Erik Nordin och Lars Almquist, och han ska primärt arbeta med att hitta nya fastighetsbolag som ännu inte känner till styrkan i att resa kapital via crowdfunding.
    

– Omid har ett gedighet nätverk inom fastighetsbranschen och kommer komplettera teamet bra genom att aktivt bearbeta fastighetsbolag runt om i landet, avslutar Erik Nordin, projektansvarig på Tessin.
    

Utöver rollen som transaktionsrådgivare har Tessin rekryterat ytterligare fyra personer inom growth-avdelningen och kundtjänst.