28 april 2024
onsdag, 20 januari 2016 12:27

Vestin och Dahlfors i nya roller på Newsec

Skrivet av 
alt

                                                                                                               
Cecilia Vestin (bilden t v) och Gustav Dahlfors (t h) tillträder nya roller som kundansvariga inom Newsecs förvaltningsverksamhet. I sina nya positioner kommer de att ingå i den svenska ledningsgruppen.
    

Cecilia Vestin har varit verksam på Newsec sedan 2013, som affärsansvarig i Alecta-uppdraget och driver med engagemang Newsecs interna kvinnliga nätverk. Hon vann även årets Fastighetskvinna 2015. I sin nya roll som kundansvarig får hon ansvar för kunder som Niam, Trophi, Scius och Triuva.
    

Gustav Dahlfors har arbetat på Newsec sedan 2004, nu senast som fastighetschef. I rollen som kundansvarig ska han ansvara för Newsecs förvaltningsportfölj, som bland annat omfattar kunder som LO, DNB, NLI Eiendominvest och AXA Real Estate.
    

– Newsec strävar efter att skapa interna karriärvägar och det är givande att ännu en gång göra en tillsättning ur de egna leden. Såväl Cecilia som Gustav har lång erfarenhet samt ett brett kontaktnät inom fastighetsbranschen, vilket är viktiga faktorer i vår ambition att kontinuerligt skapa mervärde åt våra kunder, säger Mattias Johansson, vd för Newsec Asset Management.