17 maj 2024
fredag, 04 mars 2016 16:04

NIRAS får stort uppdrag av Bankomat

Skrivet av 
alt

Ett nyetablerat kontantcenter.


alt

Rickard Ekman och Johan Mörling.


NIRAS har fått i uppdrag att genomföra lokalsökning och etablering av ett 60-tal kontantcenter på ett antal större orter i Sverige. I dessa det går att ta ut och sätta in sedlar och i vissa även få tillgång till utländsk valuta.
    

– Vi är glada att få stödja Bankomat i den kommande lokalexpansionen. Uppdraget sträcker sig från strategisk rådgivning och projektledning till genomförande av den stora expansionen. Vi ser fram emot ett spännande samarbete med Bankomat där vi erbjuder marknadens bästa konsultstöd från två av NIRAS affärsområden Corporate Real Estate Services (CRES) och Property Consultants (PRCO), säger Rickard Ekman och Johan Mörling, kundansvariga och strategiska rådgivare på NIRAS.
    

Förra veckan öppnade Bankomat AB ett kontantcenter i Galleria Domino i Norrköping och nu sker etableringarna löpande under de närmaste två åren. Sökningen efter rätt platser pågår för fullt.
    

– Som alltid är säkerhet och tillgänglighet viktiga faktorer när vi planerar var våra automater ska finnas. Det är oerhört viktigt för oss att man känner sig trygg vid automaterna. Våra kontantcenter ska ligga i köpcentrum, på handelsplatser och i andra inomhusmiljöer där det är upplyst och många människor är i rörelse, säger Johan Nilsson, Chef Kund & Marknad, Bankomat AB.

 

Bankomat AB ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank med Sparbankerna.