29 april 2024
tisdag, 03 januari 2017 19:33

DTZ Finland blir dotterbolag till CushWake

Skrivet av 
alt

Janne Eriksson, vd, Cushman & Wakefield i Finland och Agneta Jacobsson, chef för Cushman & Wakefield Sverige och Norden.

 

Cushman & Wakefield har tecknat ett exklusivt avtal med DTZ Finland Oy att DTZ bli ett  dotterbolag till Cushman & Wakefield i Finland. DTZ i Finland har varit en partner till Cushman & Wakefield sedan år 2003.

 

DTZ Finland Oy har följande affärsområden: Valuation & Advisory, Capital Markets, Occupier Services, Retail and Letting services.

 

Janne Eriksson, vd, Cushman & Wakefield i Finland säger:
– Vi är stolta över att vi har valts till att vara Cushman & Wakefields dotterbolag i Finland. Det är en stor milstolpe för utvecklingen av vårt företag att bli en del av det ledande rådgivningsföretaget i världen. För våra kunder är detta mer än en omprofilering av varumärket eftersom det kommer att ge tillgång till bättre rådgivning, kunskap och forskning.

 

Agneta Jacobsson, chef för Cushman & Wakefield Sverige och Norden säger:
– Cushman & Wakefield har ett nordiskt fokus, eftersom många av våra kunder och vår samlade kompetens i regionen kommer till direkt nytta för våra kunder. Tillsammans är vi ett helt enastående team. Våra olika lokala företag samlas för att skapa möjligheter och nya idéer för våra kunder i Norden.

 

John Forrester, CEO för  EMEA, Cushman & Wakefield, säger:

 

– Våra starka och varaktiga relationer med närstående inom EMEA utökar vår kundnärvaro till marknader där Cushman & Wakefield för närvarande inte har helägda bolag. Det gynnar både lokala och globala kunder som får tillgång till vårt globala nätverk och vår lokala kunskap.

 

Cushman & Wakefield har cirka 43.000 anställda i mer än 60 länder. Koncernen omsätter drygt 5,5 miljarder dollar.