26 april 2024
torsdag, 27 april 2017 10:41

AccorHotels inviger miljardinvestering i London

Skrivet av 
alt
AccorHotels nya Novotel ligger på 40 Marsh Wall, Isle of Dogs, Canary Wharf, London.


Nyligen öppnade AccorHotels sitt nya Novotel i Canary Wharf i London. Hotellet ligger i en av de högsta byggnaderna i området, en 127 meter och 39 våningar hög skyskrapa, och har kostat AccorHotels cirka 1 Mdr kr.
    

Novotel i Canary Wharf har 313 rum, inklusive 26 sviter, och erbjuder nio mötesrum, alla med innovativ och individuell design. Hotellet har även ett modernt gym, pool och bastu, samt gratis WiFi i hela anläggningen. Hotellrestaurangen BOKAN, med restaurang, bar och takterrass i tre våningar, är med sin 360 graders utsikt från 37:e, 38:e och 39:e våningen en destination i sig själv.
    

I enlighet med AccorHotels hållbarhetsprogram PLANET21 blir hotellet det första i Storbritannien som har en egen grönsaksodling. På takterrassen på 39:e våningen finns dessutom bikupor som producerar honung till hotellets gäster. Inom PLANET21 har AccorHotels som mål att anlägga 1 000 grönsaksodlingar på sina hotell till år 2020.
    

– Novotel Canary Wharf har som mål att bli den mest populära destinationen i Londons affärsdistrikt Canary Wharf. Hotellet är ett lysande exempel på vår ambition att skapa en innovativ, hållbar och gästvänlig produkt som riktar sig till både övernattningsgäster och lokalbefolkningen, säger Thomas Dubaere, Managing Director för AccorHotels UK & Ireland.