1 maj 2024
onsdag, 10 maj 2017 11:38

NIRAS nystartar i Norrköping

Skrivet av 
alt
Christer Forssén, teamledare för NIRAS Management i Norrköping.

 

NIRAS nystartar ett management-team i Norrköping genom att anställa fyra personer, Christer Forssén, Thomas Arnoldson, Patrik Nagy och Leif Ramstedt. Målet är att expandera i Norrköping under de närmaste tre åren. NIRAS Management erbjuder tjänster inom byggprojektledning, fastighetsutveckling och handel-, centrum- och stadsutveckling.

 

Christer Forssén är sedan februari teamledare för Management i Norrköping och arbetar även som projektledare med fokus på anläggning och el. Han är tillbaka på NIRAS efter 9 år på Siemens. Han har en bakgrund inom el, anläggning och IT.

 

Thomas Arnoldson är projektledare och energiexpert. Han har under 19 år arbetat som storkundsansvarig på Tekniska Verken och Bixia i Linköping.

 

Patrik Nagy börjar den 1 september som byggprojektledare och han har tidigare erfarenhet av entreprenadbesiktningar och byggledning. Närmast kommer han från Eskilstuna kommunala fastighetsbolag.

 

Leif Ramstedt kommer att arbeta med besiktningsuppdrag och komplexa uppdrag.  Med 50 år i branschen har han djup kunskap från hela byggsektorn. Han har bland annat varit platschef på Turning Torso i Malmö och på flera skyskrapor i Malaysia.

 

– NIRAS Management är inne i en expansiv fas där vi både förstärker befintliga kontor och nystartar teamet i Norrköping. Den svenska delen av verksamheten har sina rötter i Norrköping och det är därför både naturligt och extra glädjande att marknaden nu möjliggör en nystart på orten, säger Christian Wihlborg, affärsområdeschef Management NIRAS.