Skriv ut denna sida
tisdag, 23 maj 2017 09:55

Atrium Ljungberg tar Sephora till Forumgallerian

Skrivet av 
alt

I höst öppnar skönhetskedjan Sephora en butik i Forumgallerian i Uppsala.


Atrium Ljungbergs Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet när den internationella skönhetskedjan Sephora öppnar ny butik. Just nu pågår en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker. Skönhetskedjan Sephora är det första helt nya konceptet som presenteras. Butiken öppnar i slutet av augusti och blir Sephoras första etablering i Uppsala.
    

– Vi är väldigt glada att ett så uppskattat varumärke Sephora etablerar sig i Uppsala och att valet föll på Forumgallerian. Vi har positionerat oss som en galleria med starkt modefokus och här blir Sephora ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.
    

Sephora öppnade sin första butik i Sverige för fem år sedan och finns idag på fem platser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Den nya butiken i Forumgallerian kommer att erbjuda produkter från Sephoras eget märke och exklusiva märken som enbart finns på Sephora.
    

– Vi ser fram emot att välkomna alla kunder till en ny fantastisk butik, där vi erbjuder nya varumärken och produkter som inte finns att köpa i Uppsala idag. Forumgallerian har ett centralt läge mitt i Uppsala med en ung och modemedveten målgrupp som matchar Sephora riktigt bra, säger Jenni Österlund, General Manager, Sephora Scandinavia.
    

Forumgallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018.

Senaste från Redaktionen