Skriv ut denna sida
torsdag, 13 juli 2017 10:12

Ward, ny chef för Skanska Commercial Development USA

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                     

Robert Ward (bilden) har utsetts till ny Business Unit President för Skanska Commercial Development USA. Han tillträder sin nya roll den 13 juli 2017.


Ward har arbetat för Skanska sedan 2002. Han har varit en viktig del av Skanska Commercial Development USA sedan starten. Han har styrt Skanskas verksamheter i Washington DC och Houston, Texas, och levererat Skanskas första kommersiella utvecklingsprojekt i USA. För närvarande arbetar han som Chief Operating Officer för Skanska Commercial Development USA med ansvar för viktiga delar som översyn av investeringar, uthyrning, nya marknader och servicefunktioner. Före rollen inom kommersiell utveckling var Robert Ward vice vd för Skanska USA Building.

 

Robert Ward kommer att rapportera till Claes Larsson, vice vd för Skanska AB. Ward ersätter Shawn Hurley, som har bestämt sig för att lämna Skanska.

 

– Robert har både mycket starkt kundfokus och driv och har bidragit till att etablera Skanska som en kommersiell fastighetsutvecklare på våra utvalda amerikanska marknader. Jag ser fram emot ett fortsatt arbete med Robert och att utforska nya marknader och möjligheter för Skanska i USA. Jag vill också tacka Shawn för hans tid med Skanska som Business Unit President och hans betydande insatser för att utveckla vår verksamhet i Bostonregionen, säger Claes Larsson, vice vd, Skanska AB.

Senaste från Redaktionen