17 juli 2018
torsdag, 10 augusti 2017 18:50

Vasakronan hyr ut i flaggskeppsbutik vid Stureplan

Skrivet av 
alt
Vasakronan hyr ut till Rörstrand och Iittala som öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm city på Kungsgatan 1 vid Stureplan.

 

Vasakronan hyr ut till Rörstrand och Iittala som öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm city. Butiken omfattar 260 kvm och ligger på Kungsgatan 1 vid Stureplan.


Till hösten får Stockholmarna möjligheten att söka sig till ytterligare en flaggskeppsbutik. Då slår Fiskarskoncernen upp portarna till Rörstrand och Iittalas nya flaggskeppsbutik i fastigheten Sumpen 15 vid Stureplan, mitt i centrala Stockholm.

 

– Rörstrand och Iittala är två starka varumärken som kompletterar det övriga utbudet i området. Butiken ligger i hörnet Stureplan/Birger Jarlsgatan/Kungsgatan och blir en bra länk mellan butiksstråken på Kungsgatan och Biblioteksstan, säger Ronald Bäckrud, chef region Stockholm.

 

Adressen, Kungsgatan 1, är densamma för båda varumärkena, men butikslokalen innefattar två tydligt separerade varumärkesmiljöer där kunden kan inspireras och handla produkter för det dukade bordet, hem och inredning från respektive varumärke.

 

Butiken beräknas öppna i september 2017.