20 april 2024
tisdag, 12 december 2017 11:35

Castellum avtalar med Ahlsell i Mölndal

Skrivet av 
alt
Ahlsell bygger regionkontor och butik för Ahlsell i expansiva Mölndal.


Efter att ha tecknat ett tioårigt hyresavtal påbörjar Castellum nybyggnationen av nytt regionkontor och butik för Ahlsell på Aminogatan i Mölndal. Avtalet omfattar cirka 11.200 kvm och inflyttning planeras till våren 2019.
    

– Vi har under en längre tid arbetat tillsammans med Castellum för att hitta en ny etablering som bas för framtida tillväxt i Göteborgsregionen. Vi är glada för att äntligen sätta spaden i marken och ser fram mot att få flytta in och hälsa våra kunder välkomna till en modern butik med hela Ahlsells breda sortiment tillgängligt, säger Claes Seldeby, vd för Ahlsell Sverige AB.
    

Castellum har flera nybyggnationsprojekt i expansiva Mölndal.På samma fastighet som bolaget nu bygger för Ahlsell har Castellum nyligen färdigställt nya Porsche Center Göteborg.
    

– Det är glädjande att Ahlsell väljer Castellum för sin etablering och vi ser fram emot samarbetet. Investeringen kompletterar vår fastighetsportfölj i Mölndal med ytterligare en flexibel, modern och hållbar anläggning, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.
    

Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad med målet att nå nivå silver. Tenant & Partner har agerat rådgivare till Ahlsell.