26 april 2024
onsdag, 17 januari 2018 12:31

Diös utvecklar för Consid i Sundsvall

Skrivet av 
alt
– Ett Considkontor ska ha karaktär och mer karaktär än så här hittar man inte. För ett företag som jobbar i framkant med att ta vara på den digitala världens möjligheter ger det en härlig kontrast med en historisk lokal, säger K-G Sjöström, regionsansvarig för IT-bolaget Consid, som expanderar hos Diös i Riksbankhallen i Sundsvall.


Den 1 februari flyttar IT-bolaget Consid in i nya lokaler i Riksbankhallen mitt i centrala Sundsvall. Tidigare i höstas expanderade företaget genom större ytor i samma fastighet och nu sker det ytterligare utökning i egna lokaler i den anrika fastigheten. Diös utvecklar just nu det nya kontoret med fler arbetsplatser och attraktiva ytor för möten.
    

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Consid egna lokaler i Riksbankshallen och därmed vara med och möjliggöra deras expansion. Det blir också ett lyft för hela fastigheten. Att utveckla våra fastigheter som bidrar till att våra hyresgäster kan växa ligger helt i linje med vår strategi kring stadsutveckling, säger Anna Dahlgren, förvaltare på Diös Sundsvall.
    

– Den utveckling som nu görs i lokalen blir perfekt för vårt arbete inhouse med bra mötesplatser för våra besökare och oss. Lokalen stärker vårt varumärke och skapar stolthet hos våra medarbetare. Nu ser vi fram emot att installera oss i vår nya miljö, säger K-G Sjöström, regionsansvarig, Consid.