Skriv ut denna sida
tisdag, 20 mars 2018 18:45

CBRE stärker transaktionsteamet med tre nya medarbetare

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                        

Transaktionsteamet på CBRE har under perioden 2016–2017 genomfört 88 fastighetstransaktioner till ett värde om drygt 32 Mdr kr.

 

För att möta CBRE:s starka tillväxt med allt större marknadsandel rekryterar CBRE tre nya medarbetare till Stockholmskontoret, varav en är en hemvändare. Felix Nordqvist (bilden t v) har tidigare arbetat på Värderingsteamet på CBRE och börjar nu i Transaktionsteamet som analytiker. Han har sedan han slutade på CBRE arbetat med affärsutveckling hos Oscar Properties.

 

Felix Nordqvist säger:

– Första dagen på jobbet och det känns som att komma hem. Det ska bli kul att ta med mig nya erfarenheter till Capital Marketsteamet och jobba tillsammans på den fortsatt starka tillväxten.

 

– Det är alltid kul att välkomna nya medarbetare och att välkomna Felix känns extra speciellt eftersom han redan arbetat hos oss och väljer att komma tillbaka. Det är ett gott betyg till vårt employer branding arbete, säger Lisen Heijbel, Director, Capital Markets.

 

Lisen Heijbel välkomnar också Linn Gregorsson (bilden i mitten) som började på Capital Markets med ett internship, för att sedan arbeta parallellt med sina studier vid KTH - och nu får möjlighet till en fast anställning som analytiker. Linn Gregorsson har en master i Real Estate and Construction Management från KTH.

 

– Jag är jätteglad över möjligheten att få fortsätta på CBRE. Jag lär mig nya saker varje dag och ser stora utvecklingsmöjligheter både i Sverige och globalt, säger Linn Gregorsson.

 

Den tredje nya medarbetaren är Tina Edvall (bilden t h), som precis börjat även hon som analytiker. Hon kommer närmast från Pangea Property Partners och har innan dess gjort ett internship på Londonbaserade Stella EOC.

 

– Det känns verkligen spännande att börja på Capital Marketsavdelningen på CBRE. Det är kul att få bygga vidare på min utbildning från KTH där jag läste Real Estate & Finance och även få användning av min master i Economics of Innovation & Growth. På CBRE är nytänkande välkommet, säger Tina Edvall.

 

Även Mikael Fastén, Head of Capital Markets, är väldigt nöjd med rekryteringarna. Han säger:

– Vi har haft ett stort intresse för tjänsterna hos oss. Hela transaktionsteamet och jag är glada att vi kunnat rekrytera dessa tre personer som stärker teamet och vår position, både i Sverige och internationellt.

Senaste från Redaktionen