20 april 2024
torsdag, 22 mars 2018 13:59

Ny organisation i Atrium Ljungberg

Skrivet av 
alt
Från vänster Charlotta Gustafson och Petter Klingofström.

 

Atrium Ljungberg förändrar sin organisation inom uthyrning och etablering. Uthyrning av kontor och handel, som tidigare låg i två separata grupper, slås nu samman till en gemensam och stark avdelning som aktivt deltar i arbetet att skapa attraktiva stadsmiljöer.

 

Charlotta Gustafson, idag etableringschef handel, kommer från och med den 1 april tillträda som etableringschef för den nya avdelningen med ett team på cirka tolv personer.

 

Petter Klingofström, tidigare etableringschef kontor, har redan börjat i sin nya roll som Senior Leasing Advisor, med fokus på uthyrningsarbete riktad mot stora företag och offentliga verksamheter.

 

– Med en gemensam grupp av specialister inom både kontor och handel kan vi hitta synergier i uthyrningsarbetet och dra nytta av varandras kompetenser, säger Monica Fallenius, affärsområdeschef på Transaktion och etablering. 

Hon fortsätter:

­

 

– Med ett sammanslaget team och en satsning på en mer proaktiv storkundsbearbetning kommer vi kunna tillgodose kundernas behov på ett bättre sätt, möta framtidens utmaningar och nå våra tillväxtmål.