17 maj 2024
tisdag, 27 mars 2018 17:34

Grandab säljer till Sigillet i Göteborg

Skrivet av 
alt
Grandab säljer Nordstaden 13:7 efter att ha byggt om och hyrt ut fastigheten.

 

Grandab har tillsammans med investerare sålt fastigheten Nord-staden 13:7, Norra Hamngatan 4, Göteborg till Sigillet Fastighets AB. Fastigheten förvärvades 2015 och har efter detta genomgått en större ombyggnation. Samtliga ytor är idag kontrakterade och huset är fullt uthyrt. Rådgivare till säljaren har varit Catella och Advokatfirman Allié och till köparen advokatfirman Wistrand.

 

Fastigheten har en uthyrningsbar area om cirka 2.600 kvm och det överenskomna fastighetsvärdet är 141,8 Mkr. Förvärvet har skett genom bolagstransaktion med tillträde den 23 mars.

 

– Det är fantastiskt roligt att vara i mål med fastigheten på Norra Hamngatan 4 och att vår omdaning blivit så bra och är verkligen något man kan vara stolt över. Vi är även glada att ha fått in en bra ny hyresvärd till fastigheten då vi själva har vårt kontor på adressen säger Carl Petre, partner på Grandab.

 

– Vi är glada att få förvärva en attraktiv och nyrenoverad fastighet i ett av Göteborgs bästa lägen som väl kompletterar vårt befintliga bestånd säger Henrik Nilsson, vd för Sigillet Fastighets AB.