26 april 2024
tisdag, 03 april 2018 12:03

Svefa lämnar NAI

Skrivet av 
alt
Mikael Lundström, vd och koncernchef för Svefa.

 

Efter fjorton år som svensk representant för nätverket NAI Global väljer nu Svefa att avsluta samarbetet och istället fokusera Svefa:s egna resurser på den svenska marknaden.

 

– Svefa har under de senaste åren haft en stark tillväxt. Det har i sin tur inneburit att vi så sakteliga har vuxit ur den kostym som NAI så förtjänstfullt tillhandahållit under vår tid tillsammans. Nu har vi kommit till en punkt där vi helt enkelt behöver stå på egna ben för att kunna hantera vår fortsatta tillväxt på bästa och mest effektiva sätt. Mer dramatiskt än så är det inte. Och namnbytet blir enkelt: vi återgår till att heta Svefa, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef.

 

Han fortsätter:

– I samband med dessa förändringar har vi också tagit fram en ny grafisk identitet tillsammans med designbyrån Bold Scandinavia – en identitet som är varmare, mer modern och särpräglad och som speglar vår leverans på ett bättre och mer dynamiskt sätt. Samtliga rådgivningsdelar inom Svefa samlas under samma varumärke, Svefa, och det delägda dotterbolaget Värderingsdata fortsätter att agera som ett självständigt bolag med eget varumärke.