21 april 2019
fredag, 15 juni 2018 12:30

Sandberg, ny vd för AB Folkets Hus i Stockholm

Skrivet av 
alt

                                                                                                                             
Styrelsen för AB Folkets Hus i Stockholm har utsett Lars Sandberg (bilden) till ny vd för bolaget efter Ronie Ekström. Sandberg är en känd hotellprofil och kommer närmast från Scandic Hotels där han under 2011 öppnade Scandic Grand Central på Vasagatan och under 2016 öppnade Haymarket by Scandic vid Hötorget i Stockholm.
    

– Folkets Hus i Stockholm står inför stora utmaningar och investeringar för att utveckla befintliga fastigheter. Vi har därför valt att rekrytera en vd med särskild kunskap och erfarenhet från besöksnäringen. Jag och styrelsen är mycket tacksamma för avgående vd Ronie Ekströms insatser och ledning under de senaste åtta åren, säger ordförande Erik Spernaes.
    

– Det har varit åtta fantastiska och givande år och jag kan bara gratulera min efterträdare till ett spännande uppdrag, säger Ronie Ekström.
    

– Jag ser verkligen fram emot att få delta i ett så spännande framtidsprojekt kring utvecklingen av Norra Bantorget. Det är en historisk plats i Stockholm för möten och kultur som behöver förnyas för att locka fler besökare till platsen, säger Lars Sandberg.