20 april 2024
måndag, 13 augusti 2018 10:39

Norling i ny roll på Riksbyggen

Skrivet av 
alt

                                                                                                                             
Den 16 augusti tillträder Andreas Norling (bilden) som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västmanland. Marknadsområdet har kontor både i Västerås och Köping och har verksamhet över större delen av Västmanland. Bland uppdragsgivarna finns ett stort antal bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare. Marknadsområdet har cirka 50 fast anställda och ett antal säsongsanställda.
    

Andreas Norling är uppväxt i Västerås och utbildade sig till byggnadsingenjör vid Mälardalens Högskola med inriktning mot fastighetsförvaltning. Han kommer närmast från en tjänst som projektutvecklare/projektledare för nyproduktions- och ombyggnadsprojekt inom affärsområde Bostad på Riksbyggen. Norling har gedigen chefserfarenhet och arbetat många år inom fastighetsförvaltning. Han har även ett förflutet som polis och har varit verksam som det i Västmanland under åtta år.
    

– Ombyggnadsprojekt kommer att vara en viktig del av vår vardag även framöver. Ofta handlar ombyggnadsprojekten att på ett eller annat sätt hjälpa bostadsrättsföreningarna och andra kunder att genomföra hållbarhetsåtgärder. Vi har bred erfarenhet av förvaltning av fastigheter och ser till att ha rätt kompetenser för att matcha våra kunders behov, säger Andreas Norling.