18 april 2024
måndag, 10 september 2018 12:07

Scandic bygger ut Downtown Camper

Skrivet av 
alt
Scandic Hotels utökar tillsammans med Stena Fastigheter mötesytorna i signaturhotellet Downtown Camper i Stockholms city.


Stockholmshotellet Downtown Camper by Scandic (tidigare Scandic Sergel Plaza) utökar sina lokaler med ytterligare ett helt våningsplan. Det nya våningsplanet ligger mot Drottninggatan och kommer inrymma flexibla mötes- och eventlokaler för upp till 650 personer och ett café som kommer att vara öppet för allmänheten. Det nya våningsplanet öppnar om ett år, i september 2019.
    

Downtown Camper lanserades för ett år sedan och är Scandics tredje signaturhotell i Stockholm. Hotellet har 494 rum, fem innovativa mötes- och eventytor, restaurang, bar, takbar och wellnessyta med uppvärmd utomhuspool. Gensvaret sedan öppningen har varit stort och efterfrågan på mötes- och eventytorna har överstigit både förväntningarna och kapaciteten. Särskilt stor har efterfrågan på större mötesytor varit, något som hotellet hittills inte kunnat erbjuda.
    

Med det nya våningsplanet utvecklar Scandic och Stena Fastigheter en unik event- och eventyta för upp till 650 personer med ingång både från hotellets entré på Brunkebergstorg och genom en ny ingång på Drottninggatan.
    

– Det är oerhört roligt att nu kunna erbjuda det många av våra kunder har efterfrågat. Vi kommer att kunna ge en helt unik event- och mötesupplevelse för såväl stora som små grupper, med hela Downtown Campers befintliga erbjudande - mitt i centrala Stockholm. Det blir verkligen en ”one-stop-shop” där man kan få det bästa av vad vi har att erbjuda, säger Jacob Dahlberg, hotelldirektör Downtown Camper.