21 april 2019
onsdag, 12 september 2018 16:54

Nya förstärkningar på Newsec

Skrivet av 
alt
Överst fr v: Arvid Arfwidsson, Linus Odell, Ebba Wikström, Camilla Harvenberg, John Wånsander och Vissilis Galiotos.

 

Newsec Advisory förstärker med sex personer och ytterligare fler är på ingång. Inom värdering och strategisk analys är Arvid Arfwidsson och Linus Odell nya Associates. Inom Capital Markets är Ebba Wikström ny som Associate med inriktning på fastigheter. Vidare är Camilla Harvenberg nu Investment Manager och John Wånsander transaktionsrådgivare i Göteborg.

 

– Det talas mycket om att fastighetsmarknaden skulle ha saktat ner just nu men vi ser fortsatt stor efterfrågan på våra tjänster och har fullt tryck. Vår plan är därför att fortsätta växa och vi söker dessutom ännu flera duktiga medarbetare, säger Max Barclay, chef Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

 

Under 2017 och 2018 har Newsec varit rådgivare inom elva stora transaktioner inom förnybar energi i Sverige, Norge och Finland motsvarande en volym om 1,3 miljarder euro. Ett fortsatt starkt flöde av stora transaktioner gör att teamet ska stärkas upp med ytterligare personer på kort sikt. Först ombord är Vassilis Galiotos. Han har tio års erfarenhet av infrastruktur och projektfinansiering från Skanska Infrastructure Development och ansluter till Newsec som Senior Associate.