17 augusti 2019
torsdag, 13 september 2018 11:09

Humlegården utvecklar med Kullendorff och Lidström

Skrivet av 
alt
Humlegården rekryterar Anna Kullendorff (t v) som affärsutvecklingschef och utser Maria Lidström (t h) till stads-utvecklingschef.


För att hänga med i ett allt snabbare tempo med ökad digitalisering och förändrade kundbeteenden  tillsätter Humlegården Fastigheter en affärsutvecklingschef med ansvar för bolagets transaktionsverksamhet och utveckling av bolagets kunderbjudande. Till denna tjänst rekryteras Anna Kullendorff. Hon kommer närmast från Profi och  tillträder sin nya tjänst den 1 oktober. Kullendorff kommer även att ingå i Humlegårdens ledningsgrupp.
    

Anna Kullendorff har tidigare även varit director och partner på Newsec och dessförinnan arbetade hon på Akelius Fastigheter med fokus på affärsutveckling Hon har även innehaft flera förtroendeuppdrag inom exempelvis Stockholms stads kommunfullmäktige och som nämndeman i Kammarrätten i Stockholm.
    

Framöver ska Humlegården öka sin fokus tillväxt inom den del av bolaget som arbetar med fastighetsutveckling. Detta arbete leds sedan 2015 av Maria Lidström som även är medlem i Humlegårdens ledningsgrupp. Hon får nu en ny roll som stadsutvecklingschef i vilken hon ska ytterligare utveckla och bredda Humlegårdens arbete med stadsutveckling.
    

– Humlegården har utvecklats starkt de senaste åren och vi ser även en stor potential framåt. Vi har starka tillväxtplaner och vill växa lönsamt, både genom utvecklingsprojekt och förvärv. Genom rekryteringen av Anna Kullendorff som affärsutvecklingschef kan vi utveckla vårt kunderbjudande och även lägga ett större fokus på transaktioner. Maria Lidström nya roll som stadsutvecklingschef ger oss också möjlighet att växla upp arbetet med vår projektportfölj, där vi ser många spännande möjligheter de närmsta åren, säger Anneli Jansson, vd för Humlegården.