17 augusti 2019
torsdag, 13 september 2018 11:34

Linda Marthon, ny vd för Hestia

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                  
Linda Marthon (bilden) har utsetts till ny vd för Hestia AB och medlem av ledningsgruppen för koncernen Realia Group Oy.
    

Linda Marthon har varit anställd i Hestia sedan 2013 och är sedan 2015 vice vd och ansvarig för Hestias alla fyra affärsområden; drift, förvaltning, ekonomisk förvaltning och Asset Management. Tidigare har hon har haft ledande positioner inom Asset Management och förvaltning inom Schroders, AXA och NCM Donaldsons.

 

Nuvarande vd Gunnar Isaksson, som tillsammans med förre kollegan Stefan Björkqvist startade Hestia Fastighetsförvaltning AB, har efter tio år som vd valt att lämna bolaget.
    

– Jag är mycket nöjd med att vi får Linda Marthon som ny vd. Hon känner bolaget och kunderna väl, vilket skapar utmärkta förutsättningar för bolagets fortsatta utveckling. Hestia är en viktig del av Realia Group-koncernens fortsatta nordiska expansion och utgör basen för vår verksamhet i Sverige. Jag tackar hjärtligt Gunnar Isaksson för hans utmärkta arbete på Hestia, säger Matti Bergendahl, vd för Realia Group.