21 februari 2020
torsdag, 20 september 2018 10:56

Stendörren lanserar Point Farsta

Skrivet av 
alt
I Stendörrens Point-hus anpassas lokalerna efter hyresgästernas behov. I husen i Farsta får hyresgästerna ett mycket bra kommunikationsläge och skyltläge med god synbarhet från Nynäsvägen.


I dagarna lanserar Stendörren sin tredje satsning på det egenutvecklade Point-konceptet. Satsninge gäller tre fastigheter i Farsta i ett utmärkt kommunikationsläge på Fryksdalsbacken 12 och 26 samt Mårbackagatan 31.
    

Inom ramarna för Point-konceptet förädlar Stendörren fastigheter och erbjuder skräddarsydda lokaler i attraktiva geografiska lägen i expansiva områden i Storstockholm och Mälardalen.
    

– I Point Farsta har vi hämtat inspirationen från områden som Meatpacking District i New York, och LUMA i Stockholm, med mycket ljus och rymd i ett område med industriell känsla. Vi kommer även skapa generösa umgängesytor för att göra det enkelt att samverka över en kopp kaffe, säger Maria Mastej, marknads- och uthyrningschef på Stendörren.
    

I Point-konceptet erbjuder Stendörren sina hyresgäster effektiva kontor med öppna ytor och co-working utrymmen i en kreativ miljö med industrikänsla men även plats för lek och skapande. Vidare har husen i Farsta goda kommunikationer med både tunnelbana, pendeltåg och buss men även smidig bilaccess med direkt anslutning till Nynäsvägen och goda parkeringsmöjligheter.
    

Dessutom får hyresgästerna nära till träning, rekreation och service, i och med att en av fastigheterna lockar med ett välutrustat crossfit-gym, att det finns fina promenadstråk finns vid den intilliggande sjön Magelungen samt att Farsta shoppingcenter, landets fjärde största, ligger i närheten.