25 april 2024
måndag, 24 september 2018 15:17

Sandvik satsar framåt med moduler

Skrivet av 
alt
Sandviks NOVA-moduler i Svedala.

 

Sandvik i Svedala vårdar sina K-märkta gamla lokaler ömt, men har även satsat på att samla administrationen runt produktionsavdelningen i NOVA-moduler från Temporent. Allt för att skapa bättre arbetsflöde och öka trivseln hos personalen.

 

För ungefär 10 år sedan hyrde Sandvik modulsystemet RYMD från Temporent och nu har bolaget tagit ytterligare ett kliv och utökat med modulsystemet NOVA, som är marknadens rymligaste och modernaste i sitt slag. NOVA består av 4 meter breda och 14 meter långa moduler, vilket innebär att lokalerna kan i hög grad kan anpassas i takt med de förändringar som uppstår.


Per-Olow Karlsson, fastighetschef på Sandvik i Svedala, är nöjd med det lyft som modullösningen har inneburit och han säger:

– Vi är väldigt stolta över våra fina gamla byggnader, men eftersom det är begränsat hur mycket man kan anpassa dem efter existerade behov. Med modullösningen har optimerar vi samordningen och skapar fler naturliga möten. Behöver vi utöka är den ena flygeln förberedd för ytterligare ett plan.