Skriv ut denna sida
måndag, 01 oktober 2018 11:55

Willhem köper projekt i Ursvik

Skrivet av 
alt
Mikael Granath, vd för Willhem.


Willhem utökar sitt fastighetsbestånd i Stockholmsområdet genom förvärv av 66 hyresrätter som ska uppföras i Ursvik, Sundbyberg. Överenskommet fastighetsvärde är 190 Mkr och säljare är Bonava.
    

Affären innefattar två punkthus med tillhörande parkeringsplatser. Projektet har en uthyrningsbar yta om 4.278 kvm Byggnaderna är under uppförande och kommer att miljöklassificeras enligt Svanen.
    

Willhem kommer att ta över projekten och förvaltningen efter det att bostäderna är färdigställda, vilket beräknas ske under juni respektive augusti 2019.
    

– Vi är nöjda med att kunna stärka vår position i Stockholm ytterligare och bredda vårt erbjudande med fler nyproducerade bostäder. Projektet kompletterar vårt befintliga bestånd på ett mycket bra sätt, säger Mikael Granath, vd på Willhem.    
    

Lägenheterna ligger nära grönområden och goda kommunikationer till Stockholms stadskärna. Vid 2026 kommer Ursvik som beräknas vara hem för cirka 20.000 människor. Redan år 2021 är tvärbanans Kistagren färdigbyggd med två stationer i området.

Senaste från Redaktionen