Skriv ut denna sida
tisdag, 16 oktober 2018 11:23

Newsec anställer Hemminger för chefsrekryteringar

Skrivet av 
alt

                                                                                                                     
Newsec rekryterar Henrik Hemminger (bilden) som ny chef för verksamheten inom rekrytering och interimslösningar. Han tillträder sin tjänst senast den 1 december och har lång erfarenhet som chef och ledare och har drivit vd- och ledarrekrytering till en lång rad kunder inom samhällsbyggnadssektorn under de senaste åtta åren. Närmast kommer han från Predico. Helena Salomonsson, som varit tillförordnad chef det senaste året, kommer att vara kvar i verksamheten med fokus på Stockholmsmarknaden.
    

Newsecs verksamhet inom rekrytering och interimslösningar har haft en kraftig tillväxt och expansionen fortsätter både inom interimsuppdrag och rekrytering av seniora befattningar, där det finns marknadsandelar att ta.
    

– Vi arbetar mot visionen att bli Nordens ledande kompetensförsörjare i fastighetssektorn. Kompetensförsörjning fortsätter att vara en av fastighetsbranschens stora utmaningar och vi ser behovet av långsiktiga samarbeten där vi kan vara våra kunders förlängda arm och lösa både kort- och långsiktiga behov, säger Pia Carlberg, styrelseordförande Newsec Competence.

Senaste från Redaktionen